KLiNuuk

KLiNuuk

Nuuk - under huden

Jeg skal arbejde og bo i Nuuk fra 1. Juni 2015.

Jeg vil skrive om mit liv og mine oplevelser, stort og småt.
Min familie - dvs. mand og børn bliver på Bornholm - så her er en chance for at følge med for familie og venner.

Sidste dag på øen i søen.

Maj 2015Oprettet af Karen-Lisbeth tor, maj 28, 2015 05:45:33
Hestene er lukket ud - for sidste gang.
Jeg skal snart på job - for sidste gang
idag er alt sidste gang inden jeg i morgen tidlig rejser til Nuuk.

Det bliver spændende, og jeg glæder mig. Jeg kan også mærke at følelserne ligger tæt på overfladen i denne uge, der er ikke så langt til tårer. Jeg er ikke god til at tage afsked, og jeg kommer jo hjem igen, selvom der der går en rum tid. Det tager også lidt tid at lære at slippe kontrollen, ansvaret for familiens ve og vel, dyrenes pasning og træning samt være den, der husker aftaler, fødselsdage, oprydning m.m. - det bliver nok mærkeligt kun at have ansvar for sig selv i en periode.

Jeg sidder i køkkenet og samler trådene til det sidste, jeg skal huske at hhv. sige, gøre, skrive, have arrangeret, og alt dette selvfølgelig på en dag, der går rigtig hurtigt i forvejen, godset er sendt og kufferten næsten færdigpakket, jeg mangler blot at flytte filer til min nye computer, så jeg har de nødvendige informationer med, det er aftenen sat af til.

I morgen tidlig er det afgang fra min "øen i søen" som jeg holder så meget af, et svært farvel og på gensyn til mand og børn og så med den røde flyver til Grønland, hvor foråret ikke rigtig har kunnet få fodfæste endnu.

På gensyn - Takuss😅  • Kommentarer(0)//klinuuk.lhbornholm.dk/#post1