KLiNuuk

KLiNuuk

Nuuk - under huden

Jeg skal arbejde og bo i Nuuk fra 1. Juni 2015.

Jeg vil skrive om mit liv og mine oplevelser, stort og småt.
Min familie - dvs. mand og børn bliver på Bornholm - så her er en chance for at følge med for familie og venner.

Kold majdag i Nuuk.

Maj 2015Oprettet af Karen-Lisbeth lør, maj 30, 2015 19:54:33
Så kom jeg til Nuuk i går med "et par af de røde flyvere" med korte ophold i hhv. CPH og Kangerlussuuaq, sidstnævnte blev nydt på bænken udenfor i klart og varmt solskin. Nuuk er kølig med store snedriver rundt i byen og på fjeldene, dog ikke på vejene. Måske snemængderne denne vinter er med til at holde længere på kulden.

Jeg blev hentet og har fået en rundtur på min nye arbejdsplads og hilst på en masse søde mennesker. Hen på eftermiddagen fik jeg pakket ud, købt et tlf. Abonnement hos TelePost og handlet lidt ind i Brugseni.

Aftenen blev tilbragt på sofaen hvor jeg kæmpede for at holde mig vågen, så jeg kan få min krop til at indstille sig på ny tid (fik 4 timer mere). Gik meget træt i seng og vågnede kl 04 lokaltid frisk og klar, og temmelig sulten. Lidt natmad og ind og prøve på at sove videre indtil kl. 07.

Fin dag i dag. Aftalt gåtur med en anden flyfrisk, som jeg fulgtes med i flyet. Vi travede rundt i byen, op og ned af bakker samt op og ned af trapper, indtil sulten overmandede os og vi fik brunch på cafeen i Katuaq. Kort på job, fik lidt mere info samt en rundvisning mere, det var godt. Så hjem og slappe lidt af, Skype med familien. Her i eftermiddag har jeg gået ned til havnen, rundt om havnen, hen til et lukket Jysk og retur. Det er blevet til ialt 14 km, så fødderne summer lidt.

Nu står den på afslapning på sofaen resten af aftenen, mens jeg nyder min udsigt.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.